Kajaanitech.fi ja Kajaani.tech:n käyttöehdot:

Tervetuloa Kajaanitech.fi:n verkkosivulle, joka on omistettu sinulle, joka haluat tietää lisää meistä ja palveluistamme. Käyttämällä tätä verkkosivua hyväksyt nämä käyttöehdot kokonaisuudessaan. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, älä käytä Kajaanitech.fi:n verkkosivua.

1. Verkkosivujen käyttö

Verkkosivumme on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Voit käyttää verkkosivujamme vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Et saa käyttää verkkosivujamme mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen.

2. Immateriaalioikeudet

Verkkosivujemme sisältö, mukaan lukien teksti, grafiikka, logot, kuvat ja ohjelmistot, on Kajaanitech.fi:n omaisuutta tai sen lisenssinhaltijoiden omaisuutta ja sitä suojataan tekijänoikeus- ja muilla immateriaalioikeuslaeilla. Et saa käyttää, kopioida tai jakaa verkkosivujemme sisältöä ilman meidän etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

3. Takuuvastuun poissulkeminen

Verkkosivumme tarjotaan "sellaisina kuin ne ovat" ja "saatavilla olevina" ilman mitään takuita, nimenomaisia tai oletettuja, mukaan lukien takuut kaupallisesta soveltuvuudesta, tietystä käyttötarkoituksesta tai loukkaamattomuudesta. Emme takaa, että verkkosivumme ovat keskeytyksettömiä, virheettömiä tai vapaita viruksista tai muista haitallisista komponenteista.

4. Vastuun rajoitus

Emme ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle mistään välittömistä, välillisistä, satunnaisista, erityisistä tai seuraamuksellisista vahingoista, jotka liittyvät verkkosivujemme käyttöösi, vaikka olisimme ilmoittaneet tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta.

5. Käyttöehtojen muutokset

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa ilman etukäteen ilmoittamista. Jatkamalla verkkosivujemme käyttöä tällaisten muutosten jälkeen hyväksyt uudet käyttöehdot.